Pastís de poma amb gelatina de maduixes

Fàcil
75 minuts
4 persones

Boníssim

Pastís de poma amb gelatina de maduixes
Pastís de poma amb gelatina de maduixes
14 de novembre 2023 - 20:10

Cuinem un pastís amb fruita, que amb paciència es pot fer a casa i val molt la pena intentar-ho. Fem un pastís de poma amb gelatina de maduixes.

Anotem tot el que necessitem!

  • 1 paquet de pasta fullada de mantega
  • 4 o 6 pomes

Per a la crema:

  • 1 l de llet 
  • 60 g de farina de dacsa
  • 200 g de sucre
  • 4 rovells d’ou 
  • 1 branca de canella 
  • 1 llima

Per a la gelatina:

  • La pell de les pomes
  • Aigua
  • Melmelada de maduixes
  1. Infusionem la llet amb la canella i corfa de llima.
  2. Batem els rovells amb el sucre i la farina de dacsa.
  3. Mesclem els rovells amb la llet i ho portem al foc.
  4. Ho deixem coure fins que s’espessisca.
  5. Estenem la pasta fullada.
  6. Hi disposem la crema i les pomes tallades a gallons.
  7. Ho enfornem a 200 °C durant 30 minuts.
  8. Bollim les pells de les pomes amb aigua.
  9. Ho deixem reduir, ho colem i ho mesclem amb la melmelada.
  10. Pintem el pastís amb la gelatina.

Trucs per a fer gelatina

La gelatina de maduixes és una deliciosa i refrescant preparació que pot gaudir-se com a postres o com a part d'un berenar, però cal parar atenció a diversos aspectes clau:

  • Maduixes fresques i madures per a obtindre un sabor òptim.
  • Hidratar la gelatina. Si utilitzes gelatina en làmines, segueix les instruccions del paquet per a ablanir-les prèviament.
  • Refredar abans de solidificar: deixa que la mescla de gelatina i maduixes es refrede a temperatura ambient abans de refrigerar-la. Això evitarà que les maduixes es queden al fons del recipient.
  • Refrigeració adequada: una vegada que la gelatina estiga llesta, aboca-la en motles o recipients individuals i refrigera-la durant el temps necessari perquè se solidifique per complet. Això generalment comporta diverses hores o, fins i tot, tota la nit.

També et pot interessar

stats