Mandonguilles d'espinacs amb tonyina
Una recepta poc coneguda però molt valenciana
Mandonguilles poc conegudes però molt bones. Amb espinacs i tonyina ideals per a un menjar molt nutritiu.
Apuntem els ingredients!
Ingredients
- 200 g de tonyina en conserva al natural
- 1 manoll d’espinacs
- 4 creïlles
- 20 g de pinyons
- 3 ous
- 50 g de farina
- 100 g de pa ratllat
- Oli OVE
- Sal
Per al guacamole:
- 1 alvocat
- 1 tomaca
- 1 ceba tendra
- 1 pimentó verd
- Llima
- Oli OVE
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Coem els espinacs i les creïlles.
- Ho posem en un bol amb la tonyina.
- Hi afegim l'oli, la sal, dos ous i els pinyons.
- Ho pastem bé i fem mandonguilles.
- Les passem per farina, ou i pa ratllat.
- Les fregim i les deixem reposar.
Tonyina en conserva
Més rica en sodi i greixos que la fresca. El contingut proteic és una de les principals propietats. És recomanable consumir el conservat al natural (menys calories que en oli) i baix en sal.