Mandonguilles d'espinacs amb tonyina

Fàcil
4 persones

Una recepta poc coneguda però molt valenciana

Mandonguilles d'espinacs amb tonyina
Mandonguilles d'espinacs amb tonyina

Mandonguilles poc conegudes però molt bones. Amb espinacs i tonyina ideals per a un menjar molt nutritiu.

Apuntem els ingredients!

  • 200 g de tonyina en conserva al natural
  • 1 manoll d’espinacs
  • 4 creïlles
  • 20 g de pinyons
  • 3 ous
  • 50 g de farina
  • 100 g de pa ratllat
  • Oli OVE
  • Sal

Per al guacamole:

  • 1 alvocat
  • 1 tomaca
  • 1 ceba tendra
  • 1 pimentó verd
  • Llima
  • Oli OVE
  • Sal
  • Pebre

 

  1. Coem els espinacs i les creïlles.
  2. Ho posem en un bol amb la tonyina.
  3. Hi afegim l'oli, la sal, dos ous i els pinyons.
  4. Ho pastem bé i fem mandonguilles.
  5. Les passem per farina, ou i pa ratllat.
  6. Les fregim i les deixem reposar.

Tonyina en conserva

Més rica en sodi i greixos que la fresca. El contingut proteic és una de les principals propietats. És recomanable consumir el conservat al natural (menys calories que en oli) i baix en sal.

També et pot interessar

stats