Directes

"Gachamiga" rondenya

Fàcil
35 minuts
4 persones

Cuina de la Meseta

"Gachamiga" rondenya
14 de juny 2023 - 19:59
  • 250 g de farina de blat integral
  • 150 g de llonganisses
  • 125 g de cansalada entreverada
  • 2 pimentons verds italians
  • 1 cabeça d’alls
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Aigua
  • Sal
  1. En una paella, sofregim uns alls sencers amb la llonganissa, la cansalada i els pimentons, i ho reservem.
  2. En el mateix oli, sofregim tres alls picats i hi incorporem la farina.
  3. Ho sofregim bé sense deixar de remoure-ho.
  4. Ho cobrim amb aigua i ho deixem coure.
  5. Ho removem constantment perquè la mescla siga homogènia.
  6. Hi afegim la llonganissa i la cansalada, i deixem que es coga.
  7. Li peguem la volta perquè s’acabe de coure bé per les dos cares.
  8. Ho servim amb els alls i els pimentons fregits.

Nutrició: la farina de blat integral

La farina 100% integral té tots els nutrients del gra sencer, entre ells: vitamina E, B-1, B-3 i B-5, potassi, magnesi, ferro i zinc. El gra sencer de blat té molta fibra que contribuïx a la digestió i prevé la inflamació estomacal. La fibra de blat ajuda a absorbir els greixos excessius del cos, cosa que reduïx els nivells de colesterol i prevé malalties cardiovasculars.

Receptes amb carn Receptes fàcils

També et pot interessar