Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Cocodril amb "papas arrugás" i "mojo picón"

Fàcil
30 minuts
4 persones

Exotisme amb un toc canari

Cocodril amb "papas arrugás" i "mojo picón"
08 de desembre 2022 - 19:59
  • 500 g de carn de cocodril 
  • 1 kg de creïlles xicotetes 
  • 200 g de sal grossa 
  • 1 llima
  • 3 alls
  • Julivert fresc
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal 

Per al “mojo picón”:

  • 150 g d'oli OVE
  • 15 g de vinagre de vi blanc
  • 3 alls
  • 1 vitet sec
  • Comí en gra
  • Pebre roig dolç
  • Julivert
  • Sal
  1. Trossegem la carn, la salpebrem i la marinem amb all, suc de llima, oli i julivert.
  2. En una cassola, posem les creïlles amb la sal grossa, les cobrim amb aigua i les deixem coure.
  3. Per al “mojo picón”, piquem l’all, el vitet, el comí i el julivert amb oli, vi i sal.
  4. Hi afegim al final pebre roig.
  5. Torrem la carn a la planxa.
  6. Servim el cocodril amb les creïlles i el “mojo picón”.

Les carns exòtiques

Les carns que, a la cuina, coneixem com “exòtiques” són aquelles que procedeixen d'animals silvestres o salvatges i que no se solen menjar. Si ens atrevim a experimentar noves combinacions tastant estes carns, hem de tindre en compte certs aspectes: 

Receptes amb carn Receptes fàcils Receptes del món