Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Coca de taronja i cacau del collaret

Fàcil
2 hores
4 persones

Més valenciana no pot ser

Coca de taronja i cacau del collaret
  • 500 g de farina
  • 500 g de sucre
  • 500 ml d’oli de gira-sol
  • 8 ous
  • 1 taronja
  • 2 sobres de rent químic
  • 75 g de cacau del collaret pelat
  1. Li llevem a la taronja les puntes i els pinyols.
  2. La triturem i ho reservem.
  3. Mesclem els ous, el sucre i la taronja.
  4. Incorporem l’oli i la farina amb rent.
  5. Hi afegim els cacaus i ho barregem bé.
  6. Ho aboquem en una llanda i ho empolvorem amb sucre.
  7. Ho enfornem a 160 °C durant 45 minuts.

Nutrició: cacauet

Com ja hem comentat alguna vegada, encara que es considere fruita seca, el cacau amb corfa és un llegum i, en general, se sol vendre torrat. Malgrat la seua elevada aportació calòrica, el percentatge d'àcids grassos saturats que té és acceptable i la quantitat de sucre dels hidrats de carboni és realment bona. Però si hi ha una cosa en la qual els cacauets destaquen especialment és en el percentatge relativament elevat d’L-arginina, una substància que regula diferents hormones.

Receptes valencianes Postres

També et pot interessar