Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FORA DE COBERTURA (reemissió)

“Callos” de Crevillent

Intermedi
90 minuts
4 persones

Els estimes o els detestes, no hi ha terme mig!

“Callos” de Crevillent
  • 500 g de tripes de vedella
  • 500 g pota de vedella
  • 150 g de garró de porc
  • 100 g de cansalada entreverada
  • 1 carlota
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • 1 porro
  • 1 got de vi blanc sec
  • Pebre roig
  • Julivert fresc
  • Oli OVE
  • Vinagre
  • Sal
  1. Blanquegem i trossegem les carns i les posem a coure en una cassola.
  2. Hi afegim la ceba, les carlotes, el porro i les tomaques trossejats, i julivert picat.
  3. Hi incorporem pebre roig, sal i un got de vi blanc.
  4. Ho deixem coure a foc lent durant 2 hores, afegint-hi aigua, si cal.
  5. Ho servim amb una miqueta de julivert picat.

Tradició culinària a Crevillent

Receptes amb carn Receptes valencianes

També et pot interessar