Arròs caldós amb carabassa i cigrons

Fàcil
1 hora
4 persones

Apte per a vegans

Arròs caldós amb carabassa i cigrons
Arròs caldós amb carabassa i cigrons
13 de gener 2023 - 19:59

Què vos sembla si cuinem arròs? I si el fem caldós? I si li afegim carabassa i cigrons? No vos podreu negar! A més, aquesta recepta porta doble ració de Morera, ja que la cuina el nostre cuiner preferit, Jordi, amb la seua germana, Anna.

Anota els ingredients!

  • 200 g d’arròs integral ecològic
  • 200 g de carabassa
  • 100 g de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 branca d’api
  • 1 l d’aigua
  • Alga wakame
  • Cúrcuma
  • Llorer
  • Oli OVE
  1. En una cassola, ofeguem la ceba, el porro i l’api.
  2. Hi afegim l’aigua, l’alga, llorer i l’arròs ecològic.
  3. Ho deixem coure durant 30 minuts, aprox.
  4. Hi agreguem la carabassa, els cigrons, cúrcuma i sal.
  5. Ho rectifiquem d’aigua, si cal, i ho deixem coure 15 minuts més, aprox.
  6. Ho servim cremós i ben calent.

Nutrició: cigrons

Són una gran font de proteïnes vegetals, ideals per a complementar una dieta vegetariana o vegana, contenen fibra i hidrats de carboni d'absorció lenta, que fan assaciar la fam, i moltes vitamines. A més, tenen un alt contingut de ferro i una baixa aportació calòrica, cosa que els fa ideals per a esportistes. També s'aprofiten per a fer farina, que destaca perquè és una farina sense gluten.

També et pot interessar

stats