Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

L'actuació de Mayo que ha fet plorar Arkano: “Vinc d'una ruptura, m'has emocionat"

La interpretació de la balada Don’t dream it’s over ha sigut aplaudida per tots els membres del jurat de Duel de veus.

Mayo emociona Arkano amb ‘Don’t dream it’s over’ / À Punt

Continua “La batalla final” a la recerca de l’artista total. En aquest tercer programa de Duel de veus hem vist Mayo interpretar Don’t dream it’s over, una balada excepcional plena de sensibilitat. Arkano ha sorprés a tots amb la seua valoració, en què ha explicat que ha connectat molt amb aquest tema perquè acaba de viure una ruptura: "L’art és moure emocions. I l’emoció tu l'has aconseguida, clar que l’has aconseguida… t’has superat a tu mateix".

D'altra banda, Sole Giménez ha reconegut que Mayo és una de les seues debilitats, per com penetra en la cançó, la viu i la transmet d’una manera tan íntima. Gisela també ha valorat molt positivament l'actuació i ha destacat que es tractava d'un tema molt difícil i exigent vocalment. "Ho has fet molt bé. Ho has combinat tot perfectament. Enhorabona”, li ha dit al cantant de Rossell.

Mentre el públic aplaudia i Pere Aznar abraçava Arkano, Sole ha comentat que el raper “està lliure” davant el somriure d’Àlex Blanquer i de la resta de l'equip del programa.

Moment de l'abraçada entre Pere i Arkano / À Punt Mèdia