"És quasi perfecta": així va sonar la versió de Dayan d'Aretha Franklin en la gala final de 'Duel de veus'

Sole Giménez qualifica l'actuació de "fabulosa" i poc després la cantant de Castelló s'alça guanyadora de “La batalla final” de Duel de Veus

Dayan canta per Aretha Franklin

Amb una emotiva i calorosa interpretació d'Àlex Blanquer, versionant l'èxit dels 80 de Village People "You Can't Stop the Music", la conductora del programa ha tingut l'oportunitat de cantar amb els sis finalistes d'aquesta entrega. Una especial actuació que ha donat pas a un programa també molt especial de Duel de Veus. Aquest ha sigut l'últim dels cinc duels de la gala anomenada “La batalla final”.

Àlex Blanquer després de cantar amb els sis finalistes de Duel de Veus
Àlex Blanquer després de cantar amb els sis finalistes de Duel de Veus / À Punt Mèdia

Durant la gala Dayan Soul ha començat a destacar...

Cal dir que en l'últim dels cinc duels d’aquesta edició especial de Duel de Veus, Dayan Soul ha començat a destacar. En escoltar una de les seues actuacions de la nit, que l'ha portat cap a la final, Sole Giménez li ha dit que l’ha interpretat “vorejant la perfecció… ha sigut fabulosa, ens has deixat bocabadats”.

I així ha arribat Dayan a la final. Com ella mateixa ha dit “amb moltíssimes ganes”. Quan encara no se sabia quin seria el resultat, la cantant de Castelló de la Plana —més motivada que mai— s'ha dit a si mateix: “Torna Dayan, una altra vegada”. Això sí, moments previs a conéixer qui seria la persona guanyadora, ella ha tingut molt clar la gran vàlua dels seus contrincants. Per a ells ha tingut molt bones paraules.

De Domingo ha dit que “és un rival fort, molt polifacètic, que es desenvolupa molt bé a l’escenari. És molt cap a fora, molt divo”. Encara que per a ella els vertaders rivals seus han sigut Lau Sánchez i Ilu Pérez. D’elles ha dit que són dues dones aguerrides, “amb experiència, seguretat, una gran posada en escena... Són potents i amb unes veus espectaculars”. 

I arribat el moment del duel final, al que Dayan diu haver arribat “sense cap estratègia”, la seua estratègia ha sigut mostrar-se com ella és en realitat. Tot un talent que ha fet valdre a l'escenari i l'ha portat a guanyar aquesta edició del concurs de talents d'À Punt.

També et pot interessar

stats