Dayan Soul, guanyadora de 'Duel de veus, la batalla final'

Després de cinc gales farcides d'esforç, emocions i defensa de cançons de diferents estils, Dayan Soul, de Castelló de la Plana, s'ha proclamat guanyadora en la gran final de 'Duel de veus, la batalla final'

Dayan Soul, guanyadora de 'Duel de veus,  la batalla final'
Dayan Soul, guanyadora de 'Duel de veus, la batalla final' / Departament de Comunicació
18 de gener 2023 - 01:05

Una final molt renyida i plena d'emocions va portar Dayan Soul a proclamar-se guanyadora de l'edició especial de Duel de veus, la batalla final. En proclamar-se guanyadora, Dayan Soul va dir ”encara ho estic assimilant. No m'ho esperava, ha sigut complicat, però he gaudit lluitant, fent el que és la meua passió. No pensava presentar-me al càsting i és el millor que m'ha pogut passar”.

Dayan Soul, guanyadora de 'Duel de veus,  la batalla final'
Dayan Soul, guanyadora de 'Duel de veus, la batalla final' / Departament de Comunicació

Dayan Soul ha arribat a la final, “sense estratègia i amb l'objectiu que es veja qui és Dayan Soul en realitat”.

Lau Sánchez, d'Elda, s'ha quedat a les portes de la victòria després d'enfrontar-se en l'últim duel de la nit a la guanyadora. Una final molt renyida, amb veus increïbles, plena d'emoció i estratègia en alguns casos. Una lluita de tots contra tots en la qual cada duel d'intèrprets suposava l'eliminació del perdedor que el mateix jurat, format per Gisela, Sole Giménez i Arkano, determinaven en un plató de més de 800 metres quadrats situat en el centre de producció d'À Punt Mèdia, a Burjassot.

Després de cantar "You make me feel like a natural woman" d’Aretha Franklin, "Lady Marmalade" de Christina Aguilera, "Como yo te amo" en la versió de Gloria Trevi i "Smells like teen Spirit" de Nirvana, Dayan Soul es va convertir en la guanyadora de La batalla final, posant el punt final a cinc setmanes damunt de l'escenari mostrant tècnica i capacitat d'emocionar el públic.

L'equip taronja, guanyador

A més, fins a aquesta gala final no hem sabut quin dels dos equips, blau o taronja, era el guanyador. Tots dos arribaren a la final amb el mateix nombre de finalistes, i ha sigut en la final que l'equip taronja, capitanejat per Pere Aznar, es va alçar amb el títol de guanyador dotat amb un premi de tres mil euros.

En backstage, la resta de concursants que havien sigut eliminats en gales anteriors, van seguir en directe cada duel acompanyats de Víctor Lucas, director artístic d'aquesta edició. Van aplaudir, van vibrar, van plorar i van celebrar cadascuna de les actuacions. Tots ells, juntament amb Àlex Blanquer, perfecta mestra de cerimònies, van obrir la gala interpretant el tema "Can’t stop the music" de The Village People. Un número increïble propi d'una gran final!

Gala final de Duel de Veus
Gala final de Duel de Veus / departament de comunicació

En la línia de la resta de gales, Duel de veus, la batalla final la van seguir valencians i valencianes a través de la xicoteta pantalla, però també per gent de tot Espanya i Llatinoamèrica, que assisteixen a les gales a través del web d'À Punt. La final, com la resta del concurs, ja estan disponibles en streaming.

Duel de veus és un concurs de talents d'À Punt Televisió Valenciana produït per Ilusionmedia TV, Europroducciones i PT Media.

També et pot interessar

stats