Header Duel de veus: la batalla final

Duel de veus

tp

Els millors participants de les dos primeres edicions del programa Duel de Veus, valorats per Sole Giménez, Gisela i Arkano. Dos equips, blau i taronja, capitanejats per Samantha i Pere Aznar, s’enfrontaran en cinc duels per a buscar l’artista total.

Duel de veus | La Batalla Final | Gala 5

Duel de veus | La Batalla Final | Gala 5
Els millors participants de les dos primeres edicions del programa Duel de Veus, valorats per Sole Giménez, Gisela i Arkano. Dos equips, blau i taronja, capitanejats per Samantha i Pere Aznar, s’enfrontaran en cinc duels per a buscar l’artista total.

El nostre jurat

Sole Giménez

Un dels referents musicals del país, Sole Giménez deixa empremta cada setmana de la seua experiència com a artista en cada gala. Amb una veu i un estil únic i inconfusible, és a més autora, compositora i productora.

Porta en el seu haver 21 discos gravats i en l'actualitat porta pels escenaris d'arreu el món el seu projecte més reivindicatiu 'Mujeres de música'.

Arkano

La visita del raper alacantí a ‘Duel de veus 2’, campió internacional 2015 de la Xarxa Bull Batalla de Galls que ha col·laborat amb artistes com Alejandro Sanz, Melendi, Rosana, Love of Lesbian o Café Quijano, va marcar una gala plena de ritme i bon rotllo.

A ‘La batalla final’ torna per valorar cada setmana a cada participant i decidir qui és l’artista complet de la Comunitat Valenciana.

Gisela

Cantant i actriu espanyola, Gisela va visitar el nostre programa per ser jurat convidat i sembla que es va enamorar del talent dels nostres concursants i torna per a formar part del jurat.

Cada setmana ocuparà una de les butaques de jurat de 'Duel de veus' per a valorar el treball de cada concursant i decidir el futur de cadascun d'ells.

Duels Gala 5

José de la Vega

José de la Vega: ‘Europa’
‘Europa’ és una cançó amb què la diva Mónica Naranjo va demostrar una vegada més, les seues meravelloses tècniques vocals! Però és que José de la Vega no les té? Amb esta actuació ha demostrat que sí.

Lau Sánchez

Lau Sánchez: ‘Ausencia’
Lau Sánchez va triar una de les cançons més belles de la música clàssica per al seu primer duel de la nit. Amb la versió de Rosa López lluitava per aconseguir passar a la següent fase.

Domingo

Domingo: ‘Sweet Dreams’
Un clàssic de la música pop que va servir al duo britànic The Eurythmics per a creure en ells és el tema que ha triat Domingo per a enfrontar-se a Dayan.

Dayan Soul

Dayan Soul: ‘A natural woman’
Dayan aposta per la força, la naturalitat i la posada en escena d’Aretha Franklin per al seu primer duet de la nit amb ‘You make me feel like a natural woman’.

Ilu Pérez

Ilu Pérez: ‘Amazing’
Ilu Pérez ha lluitat el seu primer duel donant-li un poc de hard rock a eixa veu tan característica seua. La lletra, parla d'un àngel de la guarda a qui ella s'ha encomanat als moments més difícils. Una actuació “Amazing”!

Mayo

Mayo: ‘Hijos del verbo amar’
Pablo López, el xic del piano, ha estat l’elecció de Mayo per al seu primer duel a la final. Una cançó que parla de la llibertat a l’hora d’estimar i viure i que Mayo ha volgut convertir en un himne.

Duel definitiu 1

Mayo Duel Definitiu

Mayo: ‘Monstres’
Amb ‘Monstres’, d’Esther, una cançó incòmoda que mostra que no tot sempre és felicitat ni positivitat, defensa arribar al duel final Mayo. Un contrast d’emocions com la nit que hem passat a ‘La batalla final’.

Dayan Soul Duel Definitiu

Dayan Soul: ‘Lady Marmalade’
‘Lady Marmalade’, tema principal de la pel·lícula “Moulin Rouge”, és un al·legat a la llibertat de les dones que ha fet brillat a Dayan Soul al primer duel definitiu de la nit.

Duel definitiu 2

Dayan Soul Duel Definitiu 2

Dayan Soul: ‘Como yo te amo’
Dayan Soul ha apostat en el segon duel definitiu per un dels temes més reconeguts de la història de la música, en este cas versionat per Gloria Trevi. Un nou registre per a ella que la pot alçar al títol de diva.

Ilu Pérez Duel Definitiu

Ilu Pérez: ‘Un año de amor’
Pedro Almodóvar va triar esta cançó per a la pel·lícula “Tacones Lejanos” i Ilu Pérez l’ha escollit per a completar de forma perfecta la banda sonora d’esta gran final amb una interpretació molt personal.

Duel final

Dayan Soul Duel Definitiu 3

Dayan Soul: ‘Smells like teen spirit’
Una de les cançons més exitoses de NIRVANA, la més emblemàtica i representativa de l'anomenat “grunge” en una versió en valencià, ha estat l’aposta de Dayan per al Duel final.

Lau Sánchez Duel Definitiu

Lau Sánchez: ‘Sola otra vez’
Céline Dion va batre rècords de vendes amb la seua versió de ‘Sola otra vez’ i Lau Sánchez l’ha triat per a optar a guanyar ‘La batalla final’ davant Dayan, batent un rècord d’espectacle a l’escenari.

Videos extra gala final

Actuació Àlex Blanquer

Àlex Blanquer & concursants
Bocabadats ens hem quedat amb l’actuació en què ha començat la gala final de ‘Duel de veus: la batalla final’. Àlex Blanquer i els concursants ens han sorprés amb ‘Don’t stop the music’ de The Village People.

Ilu Pérez Vtr

Ilu Pérez, treballadora i emocionada
Ilu Pérez confia molt en ella mateixa tot i que ha treballat 'més que mai' a cada gala. Del programa s'emporta l’experiència i, sobretot, els companys, amb qui ha viscut moments únics.

Resum Gala 4

Resum Gala 4
A la gala 4 de ‘La batalla final’ vam viure un dels moments més agredolços: sis concursants es convertiren en finalistes i quatre es van quedar a les portes. Així va ser una de les gales més importants de Duel de veus.

Domingo Vtr

Domingo i la seua estratègia a la final
Passional, treballador, generós, carismàtic, divertit... Així es defineix Domingo qui reconeix que al seu pas pel programa ha canviat la seua visió sobre com cantar les cançons i ha definit una estratègia en què té tot pensat!

Mayo Vtr

Mayo, un ‘regal de la vida’
Per a Mayo, Duel de veus ha estat un regal de la vida que l’ha ajudat a descobrir coses que no havia fet mai, a viure experiències personals i professionals brutals i a considerar-se un ‘artista total’.

José de la Vega Vtr

José de la Vega s’emociona
Per a José de la Vega, guanyador de la segona edició de Duel de veus, esta edició no ha sigut un camí de roses. Del que s’ha adonat, és que ha viscut rodejat dels seus companys als qui admira.

Dayan Soul Vtr

Dayan Soul, ‘l’artista completa’
Dayan Soul ha gaudit molt d’esta edició. Sap que en el camí a la victòria ha de véncer rivals forts però la castellonenca lluita amb totes les seues armes per convertir-se en la guanyadora absoluta.

Els Capitans

Capitana equip blau: Samantha

Una de les cares més internacionals de la música valenciana!

Samantha, cantant nascuda a Beniarrés que ha format part de concursos musical com 'Family Duo' i 'Operación Triunfo', i que a les dos edicions anteriors de ‘Duel de veus’ ha format part del jurat més exigent, torna per viure ‘La Batalla Final’ com a capitana de l’equip blau, una representació dels concursants de la primera edició.

Capità equip taronja: Pere Aznar

A la segona edició de 'Duel de veus', Pere Aznar es va estrenar com a jurat i ens va regalar moments molt divertits i també molt musicals.

Presentador, còmic, pare de família i cara més que coneguda de la televisió a escala nacional i autonòmica amb programes com ‘Assumptes interns’ o ‘Late Motiv’ d'Andreu Buenafuente, torna al plató de ‘Duel de veus’ per ser capità de l’equip taronja amb concursants de la segona edició. I bé preparat per a guanyar!

La presentadora

Àlex Blanquer

De nou Àlex Blanquer es convertix en la perfecta mestra de cerimònies per a conduir, animar i cantar sempre que es puga en cada gala.

Sens dubte, una de les presentadores valencianes més de moda, tot terreny i amb una gran experiència davant les càmeres en programes com 'Terra viva', 'Cara o Creu' o 'À Punt Directe'.

Nostres xarxes