Qui ha enfadat a Samantha per les crítiques a un cantant de l’equip blau?

Les valoracions de Gisela a Mayo fan enfadar la capitana d'un dels equips de ‘Duel de veus’

Mayo versiona Queen i el seu 'Crazy little thing called love' / À Punt Mèdia

En acabar la moguda actuació de Mayo, en què l’artista ha versionat Queen i el seu 'Crazy little thing called love', semblava que tot estava “perfecte”. El jurat havia vibrat amb l’actuació del veí de Rossell, que havia aconseguit transportar-los fins als anys 80, però ha arribat el moment de la valoració del jurat i Samantha no ha trobat el consens que esperava.

 Si bé a Sole li ha semblat “una actuació fantàstica”, no els ha paregut el mateix a Arkano i Gisela. En arribar el torn de la catalana, aquesta li ha dit a Mayo: “En l'àmbit vocal ha estat impecable, però m’ha faltat aquell plus...”. I eixe ha sigut el moment en què la cara de Samantha ha començat a canviar.

Samantha es mostra molt enfadada amb Gisela
Samantha es mostra molt enfadada amb Gisela / À Punt Mèdia

Samantha digereix i processa la informació tant d'Arkano com de Gisela i ha acabat esclatant, queixant-se que “sempre es demana molt als cantants”. En la seua opinió, no és necessari arribar a notes súperagudes perquè una cançó brille. Però Gisela l’ha interrompuda per a dir-li que no es tracta de notes agudes, sinó de “buscar-li el gir a la cançó”. Això no ha convençut Samantha, que ha acabat demanant a Mayo que estiga content amb la seua actuació perquè “la cançó no demanava explotar de cap manera”. 

En la nova edició de ‘Duel de veus’, els millors artistes de les dues edicions anteriors s’enfronten per a trobar “l’artista total”.

Pots veure tots els programes i les actuacions a la carta ací.

També et pot interessar

stats