Gisela a Lau de 'Duel de veus': “Aquesta cançó, sense ser bona, va ser un hit, ara tu l’has feta un èxit”

La interpretació de la il·licitana Lau de la cançó “Experiència religiosa” d’Enrique Iglesias emociona tot el jurat de Duel de veus en la semifinal de l'edició especial "La batalla final"

Laura Sánchez emociona el jurat de 'Duel de Veus' / À Punt Mèdia

Algunes vegades passa al concurs de Duel de veus, però no sempre. Parlem d'aconseguir l'opinió unànime del jurat. La participant Lau, guanyadora de la primera edició de 'Duel de veus', ho ha assolit. Els tres membres del jurat d'aquesta edició especial del programa, anomenada "La batalla final", han quedat molt satisfets amb l'actuació de la il·licitana Lau Sánchez.

Ha estat amb la seua personal interpretació de la cançó d'Enrique Iglesias "Experiència religiosa". En paraules d'Arkano: "Ha sigut moltíssim millor que l'original... Brutal, brutal!". Sole ha preguntat a la conductora del programa, Àlex Blanquer, si poden enviar aquesta versió de Lau a Enrique Iglesias. "Gisela, Arkano i jo mateix estàvem on fire, totalment". I ha acabat dient: "Com pots cantar tan bé... ?".

Gisela plora al escoltar a Lau
Gisela plora al escoltar a Lau / À Punt Mèdia

No sols això. La versió de Lau de la cançó ha fet plorar Gisela. Com li ha dit en acabar l’actuació la que va ser concursant d'OT: “No només tens veu i cantes espectacularment bé, és el que transmets quan cantes. Has creat un ambient màgic, un moment de llum. Aquesta cançó, sense ser una bona cançó, va ser un hit, ara tu l’has feta un èxit”. 

També et pot interessar

stats