Duel de veus final

Duel de veus

tp

El concurs musical ‘Duel de veus’ torna en la seua segona temporada amb públic en plató, un decorat més espectacular, música en directe i les millors veus de la Comunitat Valenciana. Al llarg de tots els programes, buscarem el millor o la millor cantant de tots els estils i totes les edats a través d'una dura i disputada competició.

Duel de veus | Gala 10

Duel de veus | Gran Final
Nous talents musicals del nostre territori s’enfronten entre ells en Duel de Veus, amb l’objectiu de trobar la nova estrela de la cançó de la Comunitat Valenciana. Un concurs, presentat per Àlex Blanquer, en què brillarà tant el talent individual com el treball en equip. Sole Jiménez, Pere Aznar i Samantha són els jurats, amb un convidat molt especial cada setmana.

Masterclass

Duels inicials

Duel eliminatori

Duel eliminatori 2

Duel final

Actuacions VIP

Altres Actuacions VIP

Notícies

Vols participar en 'Duel de Veus'?

Demostra la teua passió per la música i forma part del càsting. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. O deixaràs passar l'oportunitat?

Telefona ara! 627044468.

Vine de públic

Vols viure l'emoció de cada gala, les actuacions dels nous concursants, els duels corals o les actuacions dels artistes i grups convidats? Dos grades amb més de cent seients t’esperen! Tenim lloc per a tu si vols: Visitar el plató, Conéixer els concursants, Gaudir d'actuacions úniques, Presenciar els veredictes del jurat I moltes altres sorpreses!

Vols viure l'experiència ‘Duel de veus’? Ara és el moment! Envia un correu electrònic a 📧 public@dueldeveus.es o telefona al ☎️ 699256827.

Nostres xarxes