‘Duel de veus’ dedica la segona gala a la música dels anys setanta

Els concursants en la batalla final del 'talent show' musical d’À Punt lluitaran aquest dimarts tant per la victòria individual com per la grupal. Qui guanyarà?

thumbnail 27 12 Duel de Veus

L’escenari del concurs musical d’À Punt Duel de veus ja està enllestit per al segon combat. En aquesta ocasió, els deu concursants estan preparats per a fer ballar l’audiència, emocionar amb el seu talent i recordar les cançons dels anys setanta que s’han convertit en clàssic. Els contrincants hauran d’interpretar peces de The Beatles, Elton John i Barry White, entre altres, en la gala que condueix Àlex Blanquer.

El concursant Mayo va guanyar la primera gala de la batalla final amb la magnífica interpretació de Zitti e buoni, de Måneskin. En aquesta primera entrega ja vam poder comprovar la qualitat de les actuacions, l’aparició de les primeres friccions entre els capitans dels equips i com són els veredictes del jurat professional (les cantants Sole i Gisela, i el raper Arkano).

L’equip blau, capitanejat per Samantha, està format per Domingo (València), Mayo (Rossell, Baix Maestrat), Lau Sánchez (Elda, Vinalopó Mitjà), Andrea Carreres (Crevillent, Baix Vinalopó) i Lucía (Vilamarxant, Camp de Túria). Pere Aznar defén l’equip blau amb Dayan (Castelló de la Plana), José de la Vega (Alacant), José Antonio (Puçol, Horta Nord), Ilu Pérez (Petrer, Vinalopó Mitjà) i María La Caria (argentina que viu a València). Tant Pere com Samantha preparen cada setmana els seus equips per aconseguir la victòria i poden optar a un comodí per canviar la seua elecció de concursant, entre altres novetats.

Un jurat de luxe i premis suculents

Sole Giménez, un referent musical; Gisela, que va viure la primera gala com a jurat i va quedar fascinada del nivell, i Arkano, raper alacantí que va gaudir d’una gala de molt de ritme i molt bon rotllo, són els encarregats de decidir setmana rere setmana qui és l’artista total de la Comunitat Valenciana.

En aquesta edició especial, el guanyador o guanyadora s’emportarà 7.000 euros de premi però, a més, hi ha premi per a l’equip guanyador que gala rere gala suma punts per cada actuació individual, actuació coral (duo o trio) i duel final i valoració del jurat i capitans.

Duel de veus és un talent show d’À Punt, la radiotelevisió valenciana, que produeixen Illusionmedia TV, Europroducciones i PT Media.

També et pot interessar

stats