Un José Antonio a l'estil de George Michael aconsegueix fer vibrar Gisela

L’artista i membre el jurat de Duel de veus ha confessat al de Puçol que quan s’ha llevat l'americana ella ha sentit una “caloreta i tiqui-tiqui”

Jose Antonio canta 'Careless Whisper' de George Michael / À Punt Mèdia

De tant en tant la temperatura puja al plató de Duel de veus. En aquesta ocasió el causant ha sigut José Antonio. Tot ha passat durant el tercer programa de “La batalla final”, l'edició especial a la recerca de l’artista total. El de Puçol, en la seua versió de Careless Whisper del britànic George Michael, ha apostat pel seu vessant més sexi, fins i tot superant la sensualitat del britànic segons ha dit el jurat.

La seua actuació, en paraules de Gisela, ha estat “molt bé” perquè davant el risc d’aquesta cançó de convertir-se en mústia ha estat molt sensual, molt sexi, molt ben cantada i interpretada. En acabar, i poc després de llevar-se l’artista l’americana, la presentadora ha eixit corrent a l’escenari i agafant la samarreta li ha dit: “està calenta i tot”.

Sole Giménez, en el seu moment com a jutgessa, s'ha sumat al to de la conversa per a dir: “ha pujat molt el nivell calòric de l’estudi, però José Antonio, anem a veure!, m’ho pots explicar?".

Diu Alex que l'americana està calenta i tot
Diu Alex que l'americana està calenta i tot / À Punt Mèdia

Arkano, que últimament va prou servit de pujades i baixades emocionals —com ell mateix ha confessat en programes anteriors—, ha dit a José Antonio: "estem totes i tots encantats". El raper també ha demanat al públic un aplaudiment per al saxofonista, “part essencial d'aquesta cançó". "Has fet que en aquest país cresca la natalitat, així que gràcies, José Antonio per ajudar a repoblar Espanya”. Mentre Arkano parlava, el cantant de Puçol —també metge— no podia parar de riure. 

I quasi al final de les paraules del jurat, Gisela ha conclòs dient-li: “el moment en què t’has tret l’americana a mi m’ha fet caloreta i tiqui-tiqui… Molt bé aquest homenatge a George Michael”, tot mentre l'actriu i cantant no parava de riure.

També et pot interessar

stats