Vila-real mostra el seu rebuig cap a l’agressió múltiple durant les festes de Sant Pasqual

El Grup de Dones de Vila-real ha demanat més prevenció i educació, així com una correcta aplicació de la llei del “només si és sí”

Concentració a Vila-real en contra de l'agressió sexual grupal patida per una jove de 18 anys durant les festes de Sant Pasqual
Concentració a Vila-real en contra de l'agressió sexual grupal patida per una jove de 18 anys durant les festes de Sant Pasqual / À PUnt NTC

Vila-real ha mostrat aquest dijous el seu rebuig cap a l’agressió sexual múltiple que va patir una jove de 18 anys el passat cap de setmana durant les festes de Sant Pasqual. 

L’associació feminista Grup de Dones de Vila-real s’ha concentrat amb clams i pancartes en contra de la violència sexual contra les dones i demanat més prevenció i educació. També que es castiguen les violacions encara que els agressors siguen menors d’edat com és aquest cas i també el de la setmana passada a Burjassot. Així ho ha explicat a À Punt NTC Ana Claramonte, agent d’igualtat i coordinadora de l’associació convocant, que considera que és “molt trist” que quan hi ha una agressió d’aquest tipus “els xiquets ixen al carrer com si no haguera passat res”. 

La concentració ha tingut lloc just mentre el Congrés dels Diputats aprovava la nova llei sobre llibertat sexual, coneguda com la del "només sí és sí”. En aquest sentit, Claramonte ha valorat positivament l'aprovació, però ha recordat que una vegada aprovada, cal veure com s’aplica. “Ja sabem que les lleis s’aproven i després a l’hora d’aplicar-les hi ha molt de buit”, ha assenyalat.

També et pot interessar

stats