Un parapentista resulta ferit després de tindre una caiguda al Villar

L'equip mèdic ha assistit aquest jove de 23 anys per politraumatisme i, posteriorment, l'han traslladat a l'hospital La Fe de València

El parapentista en el moment de ser introduït a l'ambulància
El parapentista en el moment de ser introduït a l'ambulància / Consorci Provincial de València

Un parapentista ha resultat ferit després de patir anit una caiguda en una zona rural del Villar (Serrans). Fins al lloc de l'accident s'ha desplaçat una unitat del SAMU i l'equip mèdic ha assistit el jove de 23 anys per politraumatisme.

L'accident s'ha produït a les 21:27 hores del dilluns a la zona coneguda com el turó Castelar. Per assistir el parapentista s'han mobilitzat els bombers de l'Eliana, el sergent de Paterna, el grup de rescat GERA i bombers voluntaris de Xelva.

Els bombers del consorci, juntament amb Policia Local i mitjans sanitaris, han arribat fins on es trobava l'home. El GERA, finalment, no ha actuat per al rescat del parapentista, ja que havia caigut a prop d'un camí bastant accessible.

L'equip mèdic ha assistit aquest jove de 23 anys per politraumatisme. Després l'han traslladat a l'Hospital La Fe de València en una ambulància de suport vital avançat.

L'accident ha tingut lloc en una zona rural del terme del Villar
L'accident ha tingut lloc en una zona rural del terme del Villar / Consorci Provincial de València

També et pot interessar

stats