Un bomber fora de servei rescata un banyista a Elx

Unes altres quatre persones han hagut de ser assistides en bolcar una embarcació d’esbarjo

Un bomber que estava fora de servei rescata un banyista a Elx

Un cap del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant que estava fora de servei ha salvat aquest dissabte un banyista a la zona dels Arenals del Sol d’Elx (Baix Vinalopó). En l’incident, unes altres quatre persones han hagut de ser assistides per un vaixell de pesca i per la Guàrdia Civil.

El bomber ha observat com un patruller de la Guàrdia Civil intentava acostar-se a les boies que delimiten la zona de bany i aleshores s'ha adonat que hi havia una persona intentant salvar la vida.

La proximitat del banyista a la vora ha complicat que el patruller intervinguera per risc a encallar-se a l’arena, per la qual cosa el bomber s'ha acostat i l'ha tret nadant a terra ferma. L’individu, que havia engolit molta aigua i presentava símptomes d’ofegament, ha sigut atés pels serveis de l’ambulància.

L’origen dels fets es troba en una embarcació d’esbarjo que ha bolcat amb cinc persones. Tres d’elles han sigut rescatades per un vaixell de pesca i una altra pel patruller. Familiars del bomber han enregistrat els fets des d’un apartament.

També et pot interessar

stats