Tres detinguts per assaltar establiments a Nàquera, Casinos i Benissanó a plena llum i amb un gran ganivet

Els assaltants, que ja estan en presó, amenaçaven amb l’arma blanca els treballadors dels locals i després fugien en un cotxe furtat

Un dels detinguts, ja en presó, mentre assaltava una gasolinera de Nàquera amb el ganivet de grans dimensions a la mà / Guàrdia Civil

Assaltaven establiments del Camp de Túria a plena llum i, després d’amenaçar els treballadors amb un ganivet de grans dimensions, s’emportaven els diners en efectiu i fugien en un cotxe que havien furtat. Era el modus operandi de tres homes, d’edats compreses els 41 i els 52 anys, als quals han arrestat a Montcada i hauran de retre comptes a la justícia per dos presumptes robatoris amb violència i intimidació i un altre de sostracció de vehicle. El jutjat de Llíria investiga el cas, encara que els arrestats ja estan en presó preventiva.

Els tres atracadors suposadament van cometre fins a tres robatoris, en gasolineres i un estanc, de característiques semblants en sols tres dies, entre el 18 i el 20 de febrer. La Guàrdia Civil ha detallat que els lladres actuaven “a plena llum, amb multitud de persones presents, entre els quals hi havia menors d'edat als quals es va posar en perill”.

Cadascú amb una tasca

Els tres assaltants detinguts es repartien les funcions a l’hora de cometre els robatoris. Un d’ells furtava el vehicle, “amb una gran destresa”, segons aclareixen des de la Guàrdia Civil, mentre que dels altres dos, un s’ocupava de cometre el robatori i l’altre de supervisar la seguretat a l’hora de fugir.

El lladre que entrava als establiments portava un ganivet de grans dimensions i després d'amenaçar als empleats del local, exigia els diners de la caixa. Aconseguit el botí, fugia cap a on estaven els companys esperant-lo amb el vehicle en marxa per a fugir ràpidament del lloc. Per a evitar ser identificats, els assaltants ocultaven el rostre i mans, per a no deixar empremtes ni que els pogueren identificar.

Malgrat aquesta perícia per a evitar que se sabera qui eren, la investigació de la Guàrdia Civil, a través de les gravacions dels establiments que van assaltar, els va identificar i finalment, els va detindre només un parell de dies després de cometre els robatoris en diferents carrers de Montcada, com indiquen fonts de la Benemèrita.

Els agents han remés les diligències al jutjat de Llíria, que s’ha fet càrrec de la investigació i ha ordenat l’ingrés en presó. Un d’ells tenia un requeriment de cerca, detenció i ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats