Detenen tres homes per robatoris amb violència en un saló de joc de Xiva i un supermercat de Godelleta

Els acusats, dos dels quals ja estan en presó, haurien fet servir una pistola simulada i un ganivet per a intimidar les víctimes 

Detenen tres homes per robatoris amb violència i intimidació a Xiva i Godelleta / Policia Nacional

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació Deckel, ha detingut tres homes com a autors de diversos robatoris amb violència i intimidació usant una pistola simulada i un ganivet per a intimidar les víctimes.

L'operació és part del Pla de Millora per a la Seguretat en el comerç i es va iniciar després de tindre coneixement d'un robatori amb violència i intimidació en un local de joc de Xiva (Foia de Bunyol).

En el robatori van participar dos homes que portaven un ganivet i una pistola simulada amb la qual van intimidar l'empleada i els clients que es trobaven a l'interior, i van sostraure al voltant de 1.500 euros. Una setmana més tard es va tornar a cometre un altre robatori en el mateix local, però aquesta vegada només va participar un home, que va intimidar la treballadora amb una arma blanca.

També haurien comés un tercer robatori, aquesta vegada en un supermercat de Godelleta (Foia de Bunyol), on un dels autors esperava a l'interior del vehicle i l'altre encaputxat entrava a la botiga. A l'interior es va produir un forcejament amb una de les empleades, i després es va endur els diners de la caixa registradora.

Finalment, l'operació va acabar amb la detenció de tres homes amb edats entre els 33 i 48 anys per tres delictes de robatori amb violència i intimidació. Les diligències ja han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número tres de Requena i s’ha decretat l'ingrés en presó de dues persones.

També et pot interessar

stats