"T’estime": el moment més emotiu captat pels micròfons a la Grossa de Nadal

Amb els dits tremolosos i la veu trencada per l’emoció, els xiquets que han cantat el primer premi han sigut els protagonistes del sorteig

Els moments més emotius dels xiquets que han cantat la Grossa de Nadal

"Alonso, hem pogut", li diu Ángel Abaga Elebiyo al seu company Alonso Dávalos Durán amb la veu trencada. És una de les frases més emotives que han captat els micròfons d’aquests dos estudiants de Sant Ildefons que han tingut la fortuna d’anunciar el premi més esperat de l’any: la Grossa de Nadal. 

Ángel Abaga Elebiyo i Alonso Dávalos Durán en el moment en què han cantat la Grossa de Nadal
Ángel Abaga Elebiyo i Alonso Dávalos Durán en el moment en què han cantat la Grossa de Nadal / Javier Lizon (Efe)

Els nervis s’han apoderat d’Àngel Abaga i li han jugat una mala passada en el moment de ficar la seua bola, la que anunciava el número guanyador, dins del fil d'aram. La mà li tremolava tant que no aconseguia col·locar-la en el seu lloc. En aquell moment, s’escoltava un xiuxiueig: "És el meu primer any". El públic present al Teatro Real de Madrid li ha donat caliu en aquest moment amb una forta ovació.

Però sens dubte, el moment que més ha conquerit els cors de les persones que seguien el sorteig és la confessió que Ángel Abag li feia al seu company Alonso Dávalos just després de cantar el premi: "T’estime, quina alegria".

El 05490 ha sigut número de la sort per excel·lència en el sorteig d’enguany, i ha regat la Comunitat Valenciana amb 10,8 milions d’euros.

També et pot interessar

stats