Les raboses de Llíria busquen la sort al Teatro Real de Madrid

Vicent i Elena són dos joves que han fet cua i s'han disfressat per a viure el seu quart sorteig de la loteria de Nadal en directe. L'any que ve volen vindre de fallers

Les raboses de Llíria en directe a À Punt

El sorteig de Nadal deixa imatges curioses. Ja és una tradició que hi haja gent que es disfresse i faça llargues cues per a veure el sorteig en directe des del Teatro Real de Madrid. Entre el públic hem vist dos valencians molt joves i cridaners, són les raboses de Llíria.

Ells són Vicent i Elena i aquest és el seu quart sorteig. Segons han comptat als micròfons d'À Punt, quan van complir 18 anys van decidir viure el sorteig en primera persona i així ho ha fet, excepte aquests dos últims anys a causa de la pandèmia de la covid-19.

Ara tornen a ser la imatge de la nova normalitat. "Quan hem arribat ha sigut com la primera volta, impressionant", han relatat emocionats.

Per agafar lloc van començar la cua a les set de la vesprada i han passat la nit al carrer. Però anaven ben preparats per a lluitar contra les baixes temperatures.

"Amb aquestes disfresses no passem fred i portaven la manta a la motxilla", diu Vicent. "Ha sigut una de les millors nits", afegeix Elena.

La seua disfressa té un motiu. El grup de la falla els diuen la Corte Zorrita i els reptaren a anar de raboses. L'any que volen vindre vestits de fallers.

Juguen molt, indiquen, i esperen que els toque per a repartir amb la família i viatjar.

També et pot interessar

stats