La lotera de la Grossa de Castelló de la Plana: "Tenia ganes de plorar, de riure i fins i tot m'ha donat una rampa en una cama"

Noeli Díaz ha dit que ha tingut "un pressentiment" i ha comentat als coneguts que deixaren el matí lliure, "que hui donaré un premi gros"

La lotera de l'administració de Castelló del Corte Inglés que ha venut una sèrie de la Grossa
La lotera de l'administració de Castelló de la Plana del Corte Inglés que ha venut una sèrie de la Grossa / Carme Ripollés (Europa Press)

La lotera que ha venut una sèrie de la Grossa a Castelló de la Plana, el 05490, del sorteig de Nadal 2022, dotat amb 4.000.000 euros a la sèrie, s'ha mostrat feliç per haver repartit la sort en la capital de la Plana Alta i ha explicat com s'ha sentit en conéixer la notícia: "Tenia ganes de plorar, de riure i fins i tot m'ha donat una rampa en una cama".

Així ho ha indicat la propietària, Noelia Díaz, que regenta l'administració, juntament amb Cristina Hernández, situada a la gran superfície d'El Corte Inglés. En total, han repartit deu dècims, que suposen quatre milions d'euros.

Noelia atén a l'administració des d'abril dle 2021, per la qual cosa aquest és el seu segon sorteig especial de Nadal. La dona ha dit que ha tingut "un pressentiment" i ha dit als coneguts que deixaren el matí lliure, "que hui donaré un premi gros".

Així, ambdues s'han mostrat "molt emocionades per fer feliç a molta gent".

Encara que durant el matí no s'ha acostat cap afortunat fins a l'administració, espera que puguen anar-hi per a celebrar-lo. "La clientela és bastant habitual, per la qual cosa encara que no vinguen hui, em cridaran per a dir-m'ho", ha afirmat.

Noelia espera que li toque algun premi més i ha afirmat tindre esperances amb el sorteig de Reis. Sa mare, quan ha sentit la notícia, se n'ha pujat a un taxi i s'ha acostat a l'administració per a arribar al més prompte possible a celebrar-ho amb ella.

També et pot interessar

stats