L'anècdota del sorteig: una dona del públic del Teatro Real guanya la Grossa

Perla, nascuda al Perú i de nacionalitat espanyola ha ensenyat emocionada el dècim entre els aplaudiments de la resta d'assistents. Va comprar la participació a Astúries de viatge

La dona celebra que és la guanyadora del primer premi al Teatro Real de Madrid
La dona celebra que és la guanyadora del primer premi al Teatro Real de Madrid / Javier Lizón (Efe)

Una dona que es trobava en el Teatro Real com a públic del sorteig extraordinari de loteria de Nadal, ha sigut agraciada amb el primer premi, la Grossa de Nadal.

Perla, nascuda al Perú i de nacionalitat espanyola, ha ensenyat emocionada el dècim mentre continuava asseguda en les butaques entre els aplaudiments de la resta d'assistents.

Ha assegurat que va comprar la participació a Astúries, mentre estava de viatge, l'única que tenia amb el número 05490 de 95 dècims que ha adquirit.

L'afortunada ha explicat que l'actualitat es troba aturada i que es comprarà una casa per a ella i els seus fills, que han sigut els que l'han avisada que tenia un dècim premiat.

Dues dones guanyen un quint premi

Més tard, la sort va tornar també al pati de butaques i altres dues dones, Cati i Sata, que també es trobaven en el saló del Teatro Real, van ser premiades amb cinqué premi. Ràpidament, es van posar dretes entre balls i abraçades d'alegria.

També et pot interessar

stats