La Comunitat Valenciana arreplega 10,8 milions de la Grossa de Nadal: 05490

El premi gran del sorteig més important de l'any deixa huit milions a Castelló de la Plana i Torrevella i envia pessics de 400.000 euros a Tavernes de la Valldigna, Xàbia, Alaquàs, Alfafar, Manises i València per dècims solts

Celebració a l'administració de Manises que ha venut un dècim de la Grossa
Celebració a l'administració de Manises que ha venut un dècim de la Grossa / À Punt NTC

La Grossa del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, 05490, ha fet parada en terres valencianes i ha repartit un total de 10,8 milions d'euros en huit municipis, fonamentalment entre Castelló de la Plana i Torrevella. El número, dotat amb quatre milions d'euros per sèrie (400.000 el dècim) s'ha cantat a les 11:21 en el segon fil d'aram de la quinta taula.

Aquest 2022 el premi de la Grossa està molt repartit per Espanya, però bona part del botí ha anat a parar a les poblacions gallegues de la Corunya i Fonsagrada (Lugo), amb 180 milions cadascuna. 164 milions més se'ls ha emportat el municipi asturià de Moreda, mentre que a Roquetas de Mar (Almeria), se'n van 60 i 10 més viatgen a Madrid. 

La Comunitat Valenciana ha pessigat en total 10,8 milions d'euros del premi més important de la loteria de Nadal. Castelló de la Plana i Torrevella arrapen cadascuna quatre milions gràcies a les dues sèries que han venut administracions de les ciutats. Però, a més, la Grossa també ha portat alegries, en forma de 400.000 euros, a set persones afortunades propietàries d'un dècim del 05490. En concret, dos s'han distribuït a Tavernes de la Valldigna i els altres cinc a Xàbia, Alaquàs, Alfafar, Manises i València. 

També et pot interessar

stats