Sanitat amplia els punts mòbils de vacunació: consulta quins són

La plaça de Manises de la ciutat de València tindrà un punt de vacunació obert durant tot el pont en horari de 10 a 20 hores

Punt de vacunació a la plaça de Manises de València
Punt de vacunació a la plaça de Manises de València / GVA
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
03 de desembre 2021 - 17:51 Actualitzat: 04 de desembre 2021 - 11:38

Quan faltaven poques hores per a l'entrada en vigor del certificat covid, que ja és obligatori per a accedir als restaurants, locals d'oci i entreteniment, residències i hospitals, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Públic ha ampliat la llista de punts mòbils on serà possible rebre la dosi de la vacuna sense cita prèvia.

Aquests són els llocs habilitats:

  • València. Plaça de Manises. Els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre, de 10 a 20 hores.
  • València. Fira del corredor, al costat del Museu de les Ciències Príncep Felip. Dissabte, 4 de desembre, de 10 a 14 hores.
  • Dénia. Saló d'Actes de l'Hospital. Dissabte, 4 de desembre, de 9 a 14 hores.
  • Finestrat. Carrefour de Benidorm-Finestrat. Dissabte, 4 de desembre, de 16 a 20:30 hores.

La Conselleria de Sanitat Universal ha hagut de reposar aquest matí la quantitat de vacunes contra la covid-19 que inicialment s'havien traslladat al punt de vacunació mòbil instal·lat al costat de la fira del corredor, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, que ha registrat llargues cues durant tot el matí i previsiblement es mantindran aquesta vesprada.

El citat punt de vacunació està instal·lat al costat de la zona per la qual han de passar els atletes que participaran en la marató aquest diumenge.

Llargues cues s'han registrat també al centre comercial La Salera de Castelló de la Plana, que aten en horari de 16.00 a 21.00 hores i al centre Plaza Mar d'Alacant. L'altre punt on es pot rebre la vacuna sense cita prèvia aquest divendres és el centre comercial L'Aljub d'Elx.

També et pot interessar

stats