Llargues cues per a vacunar-se poques hores abans de l'entrada en vigor el certificat covid

Sanitat ha hagut de reposar la quantitat de vacunes contra la covid-19 que inicialment s'havien traslladat aquest divendres a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on s'han format llargues cues

Cues a la Ciutat de les Arts i les Ciències per a rebre la vacuna contra la covid
Cues a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València per a rebre la vacuna contra la covid / Rober Solsona (Europa Press)

La Conselleria de Sanitat Universal ha hagut de reposar aquest matí la quantitat de vacunes contra la covid-19 que inicialment s'havien traslladat al punt de vacunació mòbil instal·lat al costat de la fira del corredor, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, que ha registrat llargues cues durant tot el matí i previsiblement es mantindran aquesta vesprada.

El citat punt de vacunació està instal·lat al costat de la zona per la qual han de passar els atletes que participaran en la marató diumenge que ve.

Llargues cues s'han registrat també al centre comercial La Salera de Castelló de la Plana, que aten en horari de 16.00 a 21.00 hores i al centre Plaza Mar d'Alacant. L'altre punt on es pot rebre la vacuna sense cita prèvia aquest divendres és el centre comercial L'Aljub d'Elx.

Cues al centre comercial La Salera de Castelló de la Plana
Cues al centre comercial La Salera de Castelló de la Plana / À Punt NTC
Cues al centre comercial Plaza Mar d'Alacant
Cues al centre comercial Plaza Mar d'Alacant / À Punt NTC

Des de l'executiu autonòmic no s'han facilitat xifres sobre la quantitat de vacunes que s'han injectat al llarg de la jornada, ni tampoc de si es tracta de primeres, segones o terceres dosis, encara que es preveu que aquestes dades estiguen disponibles al llarg del cap de setmana.

Aquestes cues es produeixen hores abans que entre en vigor l'exigència del certificat covid per a accedir als establiments d'hoteleria.

També et pot interessar

stats