Sanitat Universal publica la borsa d'ocupació del departament de salut de Torrevella

D'aquesta manera, la Generalitat continua fent passos en l'itinerari dissenyat per a assumir amb plena seguretat jurídica la gestió directa d'aquest departament

L'hospital de Torrevella, en una imatge d'arxiu
L'Hospital de Torrevella, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat les llistes definitives de la borsa d'ocupació del departament de salut de Torrevella, que en suposa la incorporació a l'àmbit de gestió pública. Les llistes, que entren en vigor aquest divendres, es poden consultar en la web de la Conselleria de Sanitat.

Això suposa que la contractació del personal necessari per a l'Hospital de Torrevella es farà aplicant-hi les disposicions contingudes en l'Estatut Marc de Personal Estatutari dels Serveis de Salut, i l'Orde 4/2019 de la Conselleria de Sanitat Universal.

D'aquesta manera, la Conselleria de Sanitat continua fent passos en l'itinerari dissenyat per a assumir amb plena seguretat jurídica la gestió directa d'aquest departament. La concessió a l'empresa concessionària de l'Hospital de Torrevella, Ribera Salud, finalitza el 15 d'octubre.

En aquesta convocatòria s'han valorat els serveis prestats en institucions sanitàries públiques, hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat, entitats concertades que atenen pacients de la sanitat pública de la Generalitat i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

També s'hi ha puntuat el coneixement del valencià d'acord amb les exigències de les titulacions del Marc Comú Europeu, i s'ha afegit una valoració específica per a les persones candidates amb diversitat funcional.

D'altra banda, els períodes treballats en el Sistema Valencià de Salut durant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19 s'han valorat com de difícil cobertura (0,6 punts per mes).

També et pot interessar

stats