Sánchez es mostra disposat a afrontar "la màquina de fang de Feijóo i Abascal"

El president del govern participa este dijous en un acte a Sant Boi de Llobregat davant de més de 2.000 persones, que ha deixat prop de 1.000 persones fora del pavelló

Sánchez, hui dijous, en un acte a Barcelona
Sánchez, hui dijous, en un acte a Barcelona / Kike Rincon (Europa Press)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
02 de maig 2024 - 20:43 Actualitzat: 03 de maig 2024 - 08:03

El president del govern, Pedro Sánchez, ha assegurat este dijous que està disposat a fer front a "la màquina de fang de Feijóo i Abascal", després de decidir continuar al capdavant de l'executiu després de reflexionar sobre la seua continuïtat per la denúncia de Manos Limpias a la seua dona.

Sánchez ha assegurat que els líders del PP i de Vox, Alberto Núñez Feijóo i Santiago Abascal, "tenen els seus pseudomitjans de comunicació que fan circular faules, desinformació i mentides", en un acte del PSC a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) al costat del candidat a les eleccions catalanes, Salvador Illa.

"Vos propose que el pròxim 12 de maig guanyem al fang votant Salvador Illa", ha exclamat davant de més de 2.000 persones, en un acte que ha deixat prop de 1.000 persones fora del pavelló, que segueixen l'acte a través d'una pantalla gran.

Al llarg de la seua intervenció, Sánchez ha assegurat que en els cinc dies de reflexió que va tindre la setmana passada ha extret moltes lliçons i aprenentatge personal i ha agraït "tot l'afecte, l'empatia i la solidaritat" que ha rebut, i que li ha demostrat que Espanya és un gran país. "Som més els que volem la política neta i una democràcia forta enfront dels insults, les desqualificacions, les faules i les difamacions", ha afirmat, per a després afegir que, si se li assetja, no és per ser Pedro Sánchez, sinó per ser el secretari general del PSOE.

També ha relatat que les faules es llancen contra polítics i sindicalistes, que estes mentides es reprodueixen en "pseudomitjans" i després en tertúlies perquè, textualment, després el PP i Vox les porten a tribunes polítiques i després associacions ultradretanes les porten davant dels tribunals. "Per què sempre hi ha crispació quan la dreta està en l'oposició?", ha preguntat Sánchez, que també ha criticat que Espanya estiga inundada de fang de la crispació política en un moment en el qual es respira pau social després de millorar la convivència a Catalunya, segons ell.

També et pot interessar

stats