La pujada de temperatures ompli les platges i les terrasses en el primer cap de setmana de maig

S'espera que l'oratge ajude a mantindre este nivell d'activitat durant dissabte i diumenge

Les terrases de la Comunitat Valenciana s'omplin amb la calor d'este cap de setmana / À Punt NTC

La gent ompli les terrasses, les platges i els hotels dels municipis costaners durant estos dies. L'oratge, amb temperatures atípiques per a esta època de l'any, sumat a l'arribada del cap de setmana i el fet que a la Comunitat de Madrid hi ha un gran pont festiu, ha afavorit l'afluència turística a tota la Comunitat Valenciana.

Alacant ha sigut una de les destinacions que s'han omplit de visitants, que este divendres a la nit ocupaven les terrasses del passeig marítim. De fet, és una de les ciutats a on han arribat 20.000 creueristes en les últimes jornades. Una allau de persones provinents de tots els racons del món han aplegat ací buscant el sol i la platja. En caure el sol, racons com la platja del Postiguet han sigut els més populars.

De fet, s'espera que l'oratge ajude a mantindre este nivell d'activitat durant el dissabte i el diumenge. Seguint la tendència del mes d'abril, un dels més secs que es recorden, durant les pròximes hores se superaran els 30 graus tant al golf de València com en algunes zones del litoral sud d'Alacant. La temperatura mitjana ha pujat 2,5ºC i ha caigut un 80% menys de pluja.

Un cap de setmana estiuenc que molts visitants ja es preparen per a gaudir.

També et pot interessar

stats