La DGT espera 1,1 milions de desplaçaments a les carreteres valencianes el pont del Primer de Maig

La circulació es veurà incrementada amb desplaçaments de llarg i curt recorregut en les destinacions principals de zones turístiques de costa, muntanya i segones residències

Cues de cotxes durant un pont
Cues de cotxes durant un pont / Marcial Guillén (Efe)

La Direcció General de Trànsit posa en marxa l'operació especial de trànsit amb motiu del pont del Primer de Maig que a la Comunitat Valenciana es desenvoluparà a partir de les 15:00 hores del divendres i fins a les 24:00 hores del dimarts 2 de maig.

Durant aquest període s'esperen 6.550.000 de desplaçaments de llarg recorregut en tot Espanya, 1.100.000 dels quals corresponen a l'àrea d'influència de la Comunitat Valenciana.

Per això, s'establiran mesures especials de regulació i d'ordenació del trànsit en vista de la previsió d'un “important” moviment de vehicles, ha indicat la Delegació del Govern en un comunicat.

Així, la DGT preveu que la circulació per les carreteres valencianes es veja incrementada amb desplaçaments de llarg i curt recorregut les destinacions principals dels quals seran zones turístiques de costa i litoral, zones turístiques de muntanya, acampades i càmping i segones residències.

També et pot interessar

stats