Alacant s'ompli de creueristes en el Primer de Maig

Durant la setmana, només entre dilluns i divendres, atracaran sis creuers amb 20.000 passatgers

Alacant s'ompli de creueristes / À Punt NTC

A la ciutat d'Alacant coincideixen este dimecres els turistes que venen a passar el pont amb els creueristes que arriben de visita per un dia. Durant la setmana, només entre dilluns i divendres, atracaran sis creuers amb 20.000 passatgers.

Tres dels vaixells fan escala per primera vegada a la ciutat i dos ja estan ací. Vora 5.000 persones han atracat hui al port d'Alacant. Molts d'estos creueristes baixen per a conéixer la ciutat. De fet, el 34% de les excursions contractades es fan a Alacant. Però molts altres, el 64%, fan excursions ràpides a altres municipis de la Comunitat Valenciana. 

Raquel Moltó, encarregada d'excursions de l'operadora TUI, ha explicat que s'han llogat dos autobusos cap a Benidorm, a la serra d'Aitana i també a Guadalest i a Múrcia. "Hi ha molt de treball, estem en temporada alta fins a juny", ha dit.

No solament autobusos, també ixen i entren contínuament trenets per a acostar-los a la ciutat, perquè hi ha poc de temps per a conéixer els llocs i monuments més característics de la ciutat. Hi ha qui es dirigeix a llocs específics i d'altres que van directament a comprar.

Per a aprofitar el temps, una legió de guies turístics els acompanyen. "En unes tres horetes fem una visita a la ciutat vella i després al castell", ha contat Felipe Lozano, guia oficial de l'empresa Tramuntana Aventura. Precisament este matí hi havia un esdeveniment de les Fogueres i la gent ha volgut para a fer una visita "al tema folklòric", segons ha dit Lozano.

També et pot interessar

stats