La Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de liderar el turisme

L’any comença amb bones perspectives i espera "polvoritzar" les xifres del 2023

Estand de la Comunitat Valenciana a Fitur / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana arriba a la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) després d'haver assolit xifres de record d’arribada de turistes l’any passat. Per això, el 2024 comença amb bones perspectives. "Les previsions per a enguany, que ja eren superiors a les del 2023, les hem polvoritzat en el mes de gener", ha assegurat el president de la Generalitat, Carlos Mazón.

Amb aquestes dades a la mà, la Comunitat Valenciana arriba a la fira amb la intenció de convertir-se en líder en el sector. "Hem vingut per la Champions", afegia Mazón. Així, el sector turístic creix en rendibilitat, en sostenibilitat i en creació de llocs de treball. 

Els tres aeroports valencians han augmentat en viatgers i també en nombre de rutes. De fet, el d'Alacant-Elx estrenarà d'ací a poc nou rutes noves de la mà de Ryanair. Però es busca obrir-se a nous mercats com el nord-americà o el portugués, i per això, el cap del Consell considera que ha arribat el moment d'ampliar els aeroports, amb la segona pista  d’Alacant i l’ampliació de l’aeroport de València com a projectes “fonamentals”. 

El turisme és benvingut a casa nostra, diu Mazón que no es cansa de repetir el seu missatge: "La Comunitat Valenciana serà turística o no serà".

També et pot interessar

stats