Puig demana extremar la prudència davant la complicada situació meteorològica

El president de la Generalitat, que està a Elx per a assistir a la Nit de l’Albà, ha dedicat unes paraules de suport als ferits i familiars del jove mort al Medusa Festival 

El president Ximo Puig, aquesta vesprada a Elx
El president Ximo Puig, aquesta vesprada a Elx / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha desplaçat aquest dissabte a Elx per a viure de prop un dels actes més emblemàtics de les festes del Misteri: la Nit de l’Albà. 

Durant la visita, el cap del Consell ha lamentat profundament “la desgràcia” ocorreguda al Medusa Festival de Cullera i ha transmés als familiars del jove mort que la Generalitat “estarà amb ells ajudant-los”, així com amb la resta de les persones afectades.

En aquest sentit, Puig també ha fet una crida a la prudència davant les complicades previsions meteorològiques, encara que a l’hora de desenvolupar actes importants apunta que s’han de considerar “en cada cas i en cada moment” quines són les circumstàncies per tal de decidir si continuen endavant o no. La celebració de la Nit de l’Albà, precisament, està en l’aire, ja que el consistori ha convocat una junta de seguretat per a deliberar la possible cancel·lació davant del risc d'esclafits secs.

Per altra banda, el president ha volgut recordar que els parcs naturals de la Comunitat Valenciana romanen tancats i ha destacat que “hem tingut una contenció molt gran, gràcies a la col·laboració de la ciutadania”, encara que “no podem estar satisfets perquè en qualsevol moment podem tindre una desgràcia”. 

També et pot interessar

stats