Presó provisional i sense fiança per al presumpte assassí d'una dona a Alcoi

El detingut està sota custòdia policial en un centre hospitalari fins que el seu estat de salut permeta traslladar-lo a un centre penitenciari

El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere
El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere / À Punt NTC

La responsable del jutjat de primera instància i instrucció número 1 d'Alcoi ha acordat aquest divendres l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home de 29 anys detingut per presumptament matar la seua companya sentimental el passat cap de setmana.

L'home, que continua hospitalitzat després de precipitar-se des d'un cinqué pis, està acusat d'un delicte d'homicidi o assassinat sense perjudici d'ulterior qualificació, han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La jutge ha adoptat aquesta decisió després de prorrogar fa uns dies la detenció del sospitós, que no ha pogut prestar declaració a causa del seu estat de salut.

El detingut seguirà a partir d'ara sota custòdia policial en el centre hospitalari on està ingressat fins que el seu estat permeta el trasllat a un centre penitenciari i la posterior compareixença judicial.

Aquest individu, Guillem V.M., no tenia denúncies prèvies per maltractament i va ser ingressat en un centre hospitalari després del succés.

També et pot interessar

stats