La Policia sospita que les sis cartes amb explosius s'enviaren des de la província de Valladolid

De moment, no hi ha cap persona identificada com a possible responsable

Control policial per les cartes amb explosius
Control policial per les cartes amb explosius

Les dades de la investigació sobre les cartes amb material explosiu dirigides entre altres al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, apunten al fet que els enviaments es feren des de la província de Valladolid, segons han informat fonts fiscals.

La Policia ha enviat aquest divendres un informe al Jutjat de Guàrdia en el qual indica que l'autoria dels sis paquets bomba sembla correspondre al mateix origen i que la procedència seria la província de Valladolid.

De moment, no hi ha cap persona identificada com a possible responsable i no hi ha cap diligència sol·licitada per la Policia al Jutjat. Així, la investigació policial no se centra encara en una hipòtesi concreta, han subratllat les mateixes fonts.

Els darrers dies s'han enviat, com a mínim, sis sobres de color marró amb material explosiu casolà i xicotets trossos de metralla, almenys quatre amb la mateixa lletra manuscrita. Els destinataris han sigut el president Sánchez; la ministra de Defensa, Margarita Robles; les ambaixades d'Ucraïna i els EUA; la base aèria de Torrejón de Ardoz i una empresa de fabricació d'armament a Saragossa. L'única víctima ha sigut un empleat de l'ambaixada d'Ucraïna a Madrid, que va resultar ferit lleu després de l'explosió d'un artefacte a la delegació diplomàtica aquest dimecres.

També et pot interessar

stats