L'Audiència Nacional investiga com a terrorisme l'enviament de sis sobres amb material explosiu

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha fet una crida a "generar tranquil·litat" després que s'hagen adoptat les mesures "necessàries" per a incrementar els controls

L'ambaixada dels Estats Units a Madrid, envoltada per un dispositiu policial
L'ambaixada dels Estats Units a Madrid, envoltada d'un dispositiu policial / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 de desembre 2022 - 15:17 Actualitzat: 01 de desembre 2022 - 22:43

L'Audiència Nacional investiga com a terrorisme l'enviament de sis sobres amb material explosiu, entre altres al president del govern, el Ministeri de Defensa i a l'ambaixada d'Ucraïna.

L'últim enviament conegut és el que s'ha interceptat a l'ambaixada dels Estats Units a Espanya, en ple centre de Madrid. També han saltat totes les alarmes aquest dijous de vesprada, amb un paquet sospitós que s'ha detonat prop del Quarter de l'exèrcit de l'aire, però que no contenia explosius.  

A banda d'aquest enviament són sis els sobres de característiques similars registrats en els últims dies des del 24 de novembre, quan el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en va rebre el primer. A més, s'han localitzat cartes amb material explosiu a l'ambaixada d'Ucraïna, l'empresa d'armament Instalaza de Saragossa, la base aèria de Torrejón de Ardoz, l'ambaixada dels Estats Units a Madrid i el Ministeri de Defensa.

Arran de l’enviament dels sobres, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha fet una crida a "generar tranquil·litat" després que s'hagen adoptat les mesures "necessàries" per a incrementar els controls en ambaixades i edificis públics. "Tranquil·litat, tranquil·litat", ha resolt.

També et pot interessar

stats