"Podria passar-te com a Lady Di", Corinna conta la relació amb Joan Carles I en un pòdcast

L'examant del rei emèrit conta els draps bruts de la relació amb l'emèrit en una sèrie de huit capítols

Corinna Larsen, exnòvia del rei emèrit d'Espanya Joan Carles I, en una imatge d'arxiu
Corinna Larsen, exnóvia del rei emèrit d'Espanya Joan Carles I, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El fulletó amb denúncia d'assetjament inclosa en què ha esdevingut la relació de Joan Carles I amb l'examant, Corinna Larsen, serà més internacional. L'alemanya narra ara en un pòdcast de huit capítols els draps bruts de l'aventura sentimental amb final infeliç amb el rei emèrit d'Espanya. El títol: 'Corinna i el rei'. La producció, resultat de l'entrevista de Larsen amb els finalistes del premi Pulitzer de Periodisme Tom Wright i Bradley Hop, es llançarà de manera gratuïta en les principals plataformes el pròxim dilluns set de novembre, amb versió espanyola inclosa. La publicació coincideix amb el recurs dels lletrats de l'emèrit a Londres contra la demanda de l'exnóvia.

Corinna Larsen conta fil per randa la relació amb el monarca, des dels orígens en una cacera aristocràtica, quan tenia 39 anys i l'emèrit 66, a l'abrupte final, per l'escàndol de la transferència milionària de dubtosa procedència als comptes de l'amant del rei i les acusacions d'aquesta per la presumpta persecució dels espies del Centre Nacional d'Intel·ligència espanyol. "Imagina que la persona que diu que estima els teus fills i que eres l'amor de sa vida t'involucra en una investigació criminal", se li sent dir en un dels talls destacats que s'han publicat per a la promoció de l'entrevista.

M'alce de matinada i sent que hi ha algú dret, al costat del llit, a l'habitació de l'hotel

En altre acusa directament els agents del CNI d'amenaçar la seua vida. "Si no obeeixes les instruccions podria passar-te com a Lady Di", diu que li van dir perquè abandonara la denúncia pública contra Joan Carles I. Tot en mig de l'operació de presumpte assetjament que investiga un jutjat britànic, durant la qual espies espanyols suposadament arribaren a entrar a la seua habitació. "M'alce de matinada i sent que hi ha algú dret, al costat del llit, a la meua pròpia habitació d'hotel", assegura en un altre moment de l'entrevista.

És molt bo quan coqueteja amb les dones (...) Em telefonava deu vegades al dia i m'enviava flors i cartes

Un desenllaç que res té a veure amb l'inici de la relació, quan Joan Carles I contactava amb ella diàriament, per carta i per telèfon. "Em telefonava probablement deu vegades al dia i diàriament m'enviava flors i cartes", explica Corinna, que conta que quan no estava a casa, l'emèrit deixava als seus assistents missatges amb el nom en clau de Mr. Sumer, l'acrònim de sa majestat el rei. "És molt bo quan coqueteja amb les dones", detalla l'alemanya, que explica com la relació es va anar deteriorant en descobrir que "no només portava una doble vida sinó que mantenia una relació quíntuple". "Hi ha un costat pertorbador i despietat en ell", afirma l'alemanya que dibuixa un monarca traumatitzat per a la seua infància i els problemes econòmics de la seua dinastia.

No només portava una doble vida sinó que mantenia una relació quíntuple (...) Hi ha un costat pertorbador i despietat en ell

Com és possible que la relació personal amb Joan Carles I haja canviat d'una manera tan dràstica? Segons Corinna perquè, "l'odi pot ser simètric a l'amor i la passió que algú ha sentit per tu". No sentirem aquestes paraules en la veu de l'alemanya sinó en les de les actrius Mishel Prada i Laura Gómez que la interpreten en la versió original i doblada a l'espanyol del pòdcast.

La casa reial espanyola manté de moment silenci sobre el contingut, que alimenta la crisi de reputació que persegueix el rei emèrit, que l'agost de 2020 va traslladar la seua residència a l'emirat d'Abu Dhabi, en l'inici de la investigació per diverses operacions econòmiques i irregularitats fiscals.

També et pot interessar

stats