Corinna zu Sayn-Wittgenstein denuncia una "campanya de descrèdit" amb finalitats polítiques

La defensa de Villarejo assegura que ni l'excomissari ni el seu entorn han filtrat les gravacions sobre els suposats negocis opacs del rei emèrit.

Corinna zu Sayn-Wittgensteinal·lega que no pot ser usada en un conflicte que no li pertoca.
Corinna zu Sayn-Wittgensteinal·lega que no pot ser usada en un conflicte que no li pertoca. / Europa Press

L'aristòcrata Corinna zu Sayn-Wittgenstein ha denunciat una "campanya de descrèdit amb motivació política" contra ella basada en "informació falsa" en resposta a les gravacions que li van fer i que van publicar els diaris El Español i OK Diario segons les quals el rei emèrit Joan Carles I té comptes a Suïssa i la va usar com a testaferro per a amagar el seu patrimoni en l'estranger.

L'empresària i assessora ha assegurat en un comunicat que sempre ha actuat correctament. "Pretenc continuar vivint la vida de manera tranquil·la, amb independència dels anys d'assetjament constant i dels intents de descrèdit públic que he patit amb informació falsa sense fi", ha dit. L'amiga del rei emèrit diu que respecta les institucions d'Espanya però al·lega que no pot ser utilitzada en un conflicte que no li pertoca.

Per la seua part, la defensa de l'excomissari José Manuel Villarejo ha assenyalat que ni ell ni ningú del seu entorn ha filtrat les gravacions en les quals s'escolten Corinna zu Sayn-Wittgenstein, ell mateix i l'empresari Juan Villalonga. L'advocat recorda que el seu client està empresonat des de fa huit mesos i que el material filtrat als mitjans estava guardat en uns discs durs que custodiaven la Brigada d'Investigació Tecnològica i la Unitat d'Assumptes Interns per a analitzar-los. Assegura que cada vegada que es demana la llibertat de Villarejo o l'alçament del secret del sumari hi ha una filtració o una operació per a evitar-los.

També et pot interessar

stats