Joan Carles I torna a Espanya després de dos anys a Abu Dhabi

El rei emèrit ha aterrat a l'aeroport de Vigo i des d'allí s'ha traslladat a la localitat de Sanxenxo

El Rei emèrit Joan Carles I a la seua arribada a l'habitatge del seu amic, Pedro Campos, a 19 de maig de 2022, en Sanxenxo, Pontevedra
El rei emèrit Joan Carles I a la seua arribada a l'habitatge del seu amic, Pedro Campos, a 19 de maig de 2022, en Sanxenxo (Pontevedra). / Alvaro Ballesteros (Europa Press)

Joan Carles I ja ha aterrat a l'aeroport de Vigo en un avió privat a les 7:15 hores d'aquest dijous, on l'han rebut l'amfitrió, Pedro Campos, i la seua filla, la infanta Elena, que l'ha esperat en una sala exclusiva de la terminal gallega. El rei emèrit torna a Espanya en el primer viatge des que es va instal·lar l'agost del 2020 als Emirats Àrabs Units.

El regatista i president del Reial Club Nàutic de Sanxenxo l'ha esperat a la pista per a dur-lo a descansar al seu domicili, en el qual s'allotjarà durant els tres dies i quatre nits d'estada a Galícia.

Joan Carles I i la filla han eixit de Peinador en el cotxe particular de Pedro Campos. Davant anaven Campos i el rei emèrit, que ha saludat en baixar la finestreta, i darrere, la dona del regatista i la infanta. 

El rei Joan Carles arriba a l'aeroport de Vigo en un jet privat on l'espera la seua filla, la infanta Elena, i el seu amic, Pedro Campos, a 19 de maig de 2022, a Vigo, Pontevedra, Galícia (Espanya)
El rei Joan Carles arriba a l'aeroport de Vigo en un jet privat on l'espera la seua filla, la infanta Elena, i el seu amic, Pedro Campos, a 19 de maig de 2022, a Vigo, Pontevedra, Galícia (Espanya) / Raúl Terrel / Europa Press

L’exmonarca farà la primera aparició pública al voltant del migdia de divendres en acudir a un acte de benvinguda al Club Nàutic de Sanxenxo, on el rebran els amics i l'alcalde del municipi de Pontevedra, Telmo Martín. Al llarg del cap de setmana, està previst que participe en el trofeu InterRías del Circuit Copa Espanya 2022.

Joan Carles I estarà a Espanya fins dilluns, dia 23, quan es veurà al palau de La Zarzuela amb Felip VI, la reina Sofia i els altres membres de la família, segons ha informat la Casa del Rei en un comunicat.

També et pot interessar

stats