El pare del xiquet ofegat: “Volem que es revisen totes les piscines d’Alacant perquè no torne a pasar”

La Creu Roja atén la família amb un equip especialitzat d'atenció psicosocial

Imatge d'arxiu d'una piscina
Imatge d'arxiu d'una piscina / Europa Press

La família del xiquet de set anys que es va ofegar aquest dimecres en una piscina ha demanat que es revisen totes les instal·lacions de piscines d'Alacant perquè "aquest succés no torne a passar". El menor va morir després de quedar atrapat en algun element en el fons d'una piscina d'una urbanització d'Alacant, possiblement una reixeta, i no poder eixir.

En declaracions en Bona vesprada, el pare del menor ha assegurat que "no volem que ningú pague per això, perquè així no tornarà la vida del nostre fill. Només volem que no torne a passar i que cap família d’Alacant haja de sofrir el que sofrim nosaltres" ha assegurat l’home, que ha afegit que el seu fill "ha sigut molt feliç els cinc anys que hem viscut ací".

El succés ha causat una profunda commoció en la zona del cap de l'Horta de la ciutat, on el menor va morir. La Creu Roja ha activat un equip especialitzat en atenció psicosocial per als familiars del xiquet. L'equip de resposta immediata d'emergències de la Creu Roja (ERIE) està format per un psicòleg, un socorrista d'acompanyament per si es precisa una atenció sanitària, un treballador social i un cap d'equip.

També et pot interessar

stats