Un xiquet de set anys mor ofegat en una piscina d'Alacant

El sinistre ha ocorregut cap a les 15 hores, quan el menor es va quedar atrapat amb algun element en el fons d'una piscina

Un vehicle del SAMU
Un vehicle del SAMU / CICU

Un xiquet de set anys ha mort aquest dimecres ofegat en una piscina de la zona del cap de l'Horta d'Alacant, segons ha informat el CICU. El sinistre ha ocorregut cap a les 15 hores, moment en què ha entrat avís al CICU que alertava que un xiquet estava atrapat en algun element en el fons d'una piscina d'una urbanització d'Alacant, possiblement una reixeta, i no podia eixir.

Alguns veïns es van llançar a l'aigua per a tractar de traure'l, però sense èxit, mentre que el primer cos d'emergències que va arribar va ser la Policia Local i va començar a practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, sense resultat positiu.

S'ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat d'SVB. Una vegada en el lloc, l'equip mèdic del SAMU ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al xiquet i altres tècniques de recuperació; però no hi ha hagut resposta. El menor ja havia mort, segons remarquen les citades fonts.

Fonts policials han informat que, pel que sembla, en aqueix moment no hi havia socorrista en la piscina, per la qual cosa s'investiga si ha pogut tractar-se d'un cas de negligència.

També et pot interessar

stats