Nova operació policial al barri de la Coma de Paterna

Les forces de seguretat han tornat a desplegar diverses unitats quasi una setmana després de l'última operació

Operació policial al barri de La Coma
Imatge d'arxiu de l'anterior operació policial al barri de La Coma / À Punt NTC

La Policia Nacional està efectuant durant la vesprada d'aquest dimecres un operatiu format per diverses unitats per a la "prevenció de la delinqüència" al barri de la Coma de Paterna (Horta Nord), segons han informat fonts del cos policial.

Un helicòpter ha estat sobrevolant la zona i s’han instal·lat controls en els accessos al barri en els quals la policia està identificant totes les persones que entren i ixen de la zona. 

Es tracta del segon dispositiu especial en aquest barri en tot just una setmana, ja que el passat 18 de maig se n'hi va efectuar un altre durant el qual es van realitzar 147 identificacions i es van alçar 34 actes per possessió d'estupefaents i 18 per armes blanques.

D'altra banda, el centre de salut del barri va reprendre aquest dilluns la seua activitat amb mesures de seguretat i presència policial després de romandre tancat dotze dies perquè la pràctica totalitat dels seus professionals d'atenció primària havien sol·licitat la baixa laboral. La causa, en gran part, foren les amenaces que reben diàriament, en alguna ocasió amb armes. De fet, un dia abans que tancara el centre sanitari, un metge va ser atacat per un dels seus pacients. 

També et pot interessar

stats