Només el 0,10% de les aules valencianes acaba la segona setmana de maig confinada

Hi ha 24 grups en aïllament, 19 dels quals el van començar en aquest període, mentre que altres cinc van continuar l’aïllament que havien iniciat abans 

Un menjador d'un centre educatiu valencià, en una imatge d'arxiu
Un menjador d'un centre educatiu valencià, en una imatge d'arxiu / Europa Press
17 de maig 2021 - 13:48

La nova normalitat sembla que comença a establir-se als centres educatius, sobretot pel que fa a la baixa incidència del coronavirus. Només el 0,10% dels grups d’alumnes del sistema educatiu valencià han hagut de confinar-se pels contagis de coronavirus durant la segona setmana de maig.

Durant aquest període, s’ha confinat 19 grups de 15 centres educatius i han continuat  en aquesta situació cinc grups més que havien començat l'aïllament abans, segons han informat des de la Conselleria d’Educació. Un total de 28 grups, de 14 centres, han pogut tornar a les aules al llarg de la segona setmana de maig després de superar el període de quarantena. 

Dels 1.845 centres educatius del sistema educatiu valencià, el 98,9% ha acabat la setmana sense cap aula confinada. Hi ha 24 grups confinats a 20 centres educatius.

Com han apuntat des d’Educació, "dels quasi 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,9% ha seguit les classes presencials sense cap incidència".

Dels 818.644 alumnes i alumnes d'infantil, primària, secundària, batxillerat i FP de la Comunitat Valenciana, hi ha un 0,02% de positius actius, el que suposa 198 estudiants. Amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, s'ha establit l'aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, un 0,1% de l'alumnat.

Quant al professorat, dels 78.434 docents del sistema educatiu valencià, s'ha registrat un 0,02% de positius actius, és a dir, 15 docents. A més, amb l'aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s'ha determinat l'aïllament preventiu d'un 0,03% del professorat valencià.

 

També et pot interessar

stats