Mor la xiqueta de 4 anys ferida greu en l'accident del castell unflable a Mislata

Estava ingressada en l'Hospital Clínic de València des del passat 4 de desembre i és la segona víctima mortal del sinistre

Part de l'estructura del castell unflable que es va envolar aquest dimarts a Mislata
Part de l'estructura del castell unflable que es va envolar aquest dimarts a Mislata / À Punt NTC

La xiqueta de 4 anys que estava ingressada a l'Hospital Clínic de València des del 4 de gener després de l'accident del castell unflable de la fira de Mislata ha mort aquesta nit, segons ha informat l'Ajuntament del municipi.

És la segona víctima mortal que ha deixat el sinistre, després que dimecres passat morira una primera menor, una xiqueta de 8 anys, a causa de les ferides que va patir quan el castell unflable on jugava amb altres xiquets va eixir volant per una forta ratxa de vent i va caure després violentament contra el sòl.

Les dues xiquetes mortes eren les que quedaren ferides de més gravetat, en eixir disparades de l'atracció. Però en l'accident resultaren ferits set menors més que també van rebre assistència hospitalària, encara que ja no en queda cap ingressat.

En un comunicat, l'Ajuntament de Mislata ha lamentat la mort de la segona xiqueta ingressada i ha declarat dol oficial en la població fins dimecres que ve al migdia. Se suspenen, per tant, tots els actes municipals previstos. "Transmetem el nostre més sincer pesar i condolença a la família i afins de Vera, que ha perdut la vida als 4 anys d'edat", ha assenyalat el consistori.

Mentrestant continua la investigació de la policia científica per a aclarir per què es va envolar l'unflable i determinar les responsabilitats, si n'hi haguera, de l'empresa de muntatge de la fira.

Finalment, l'Ajuntament de Mislata agraeix de nou als serveis sanitaris, cossos de seguretat i bombers la seua extraordinària professionalitat.

També et pot interessar

stats