La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona a Miramar com a possible cas de violència masclista

La dona, d'uns 80 anys, va caure després de ser espentada pel seu marit, amb demència, en el seu domicili.

Imatge de
Ajuntament de Miramar / À Punt NTC

Una dona d'uns 80 anys ha mort aquest dissabte en caure després de ser espentada pel seu marit en el seu domicili de Miramar, a la Safor, una mort que la Guàrdia Civil investiga si es tracta d'un accident o és un cas de violència masclista.

El matrimoni, tots dos amb mobilitat reduïda, va iniciar una discussió i l'home va espentar l'esposa, segons va manifestar ell posteriorment, i es va donar un colp contra el terra i morí, segons han informat fonts de la Policia Local de Miramar.

L'home va eixir al carrer espantat i va contar el que havia passat a un repartidor de pizza que es trobava en la via pública.

El succés ocorregué entre les 22.30 i les 23 hores d'aquest dissabte, i la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació dels fets per a determinar si la mort de la dona es va produir a conseqüència d'un accident o es tracta d'un cas de violència masclista. 

Segons ha explicat als microfons d’À Punt Pilar Peiró, alcaldessa del municipi, l’home patia demència, i “no era conscient del que estava fent”. Tot i que l’edil demana prudència fins que la Guardia Civil concloga la investigació, ha traslladat que les circumstàncies fan pensar que podria tractar-se d’un “desgraciat accident”. 

També et pot interessar

stats