Mor un home ofegat al riu de Bolulla

Des del 8 d’abril han mort quatre persones en aquest paratge natural de la Marina Baixa

Bombers de la Diputació Alacant realitzen maniobres de rescat al barranc de Bolulla
Bombers de la Diputació Alacant realitzen maniobres de rescat al riu de Bolulla en una imatge d'arxiu / Diputació d'Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
09 de maig 2022 - 23:59 Actualitzat: 10 de maig 2022 - 16:09

Aquest dilluns al migdia ha mort ofegat un home, de nacionalitat britànica i de 25 anys, al riu de Bolulla, segons han confirmat el consorci de Bombers de la Diputació d’Alacant i la Policia Local de Callosa d’en Sarrià. 

El jove s’ha ofegat mentre nadava en un salt del riu de Bolulla, al terme municipal de Bolulla (Marina Baixa), però el cos l'han trobat al terme municipal de Callosa d’en Sarrià.  Segons ha pogut saber À Punt Notícies l'home anava acompanyat d'un grup d'amics mentre feia una excursió. El seu cos ha sigut traslladat en helicòpter al cementeri de Callosa d'en Sarrià.

A les 19:10 hores el Centre de Coordinació d'Emergències ha rebut avís que s'havia tret un home inconscient de l'aigua del riu de Bolulla en el terme de Callosa d'en Sarrià i ha mobilitzat una unitat del SAMU fins al lloc dels fets, segons ha informat Emergències.

Mentre arribava l'equip mèdic, les persones que l'acompanyaven han realitzat al banyista les maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica, i quan ha arribat el SAMU han seguit amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització, però no han obtingut cap resposta.

És la quarta víctima mortal que es registra en aquest barranc en l’últim mes, després que dos moriren en la zona de l’estret de les Penyes el 8 d’abril passat i una altra ho fera al salt, el 17 d’abril.

Helicòpter acostant-se al cementeri de Callosa d'en Sarrià on porta el cos del britànic mort al riu de Bolulla
Helicòpter acostant-se al cementeri de Callosa d'en Sarrià on porta el cos del britànic mort al riu de Bolulla / Rubén Ferrando

Fa unes tres setmanes, just després de la tercera mort, veus expertes van demanar que no s’accedira als barrancs de l’Abdet i al riu de Bolulla en un temps perquè a causa de les intenses pluges del mes de març era molt perillós aventurar-s'hi. 

També et pot interessar

stats