Dues persones mortes en un accident al barranc de Bolulla

El Grup Especial de Rescat dels bombers de la Diputació d'Alacant han rescatat quatre persones més

Imatge de la intervenció dels bombers al barranc de Bolulla, on han mort dues persones
Imatge de la intervenció dels bombers al barranc de Bolulla, on han mort dues persones / Bombers de la Diputació d'Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 d'abril 2022 - 15:17 Actualitzat: 12 d'abril 2022 - 10:40

Dues persones han mort a l'Estret de les Penyes, un paratge del barranc de Bolulla (Marina Baixa), després de caure al barranc cap al corrent d'aigües interiors. Segons ha pogut saber À Punt les víctimes formen part d'una excursió organitzada per una empresa de multiaventura, que estaria gravant un vídeo promocional.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, es tracta d’un home i una dona que pertanyien a un grup de sis persones. A l’home, que era el guia del grup, l’han trobat mort arrossegat per la corrent diversos metres. Pel que fa a la dona, l'han trobada amb dificultats respiratòries, i a pesar d’haver-li practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar, no li han pogut salvar la vida. 

Des dels bombers apunten que la resta del grup es troba bé, ja que només aquestes dues persones han caigut pel barranc. 

Precisament, els 18 membres del grup especial dels bombers estaven de guàrdia aquest cap de setmana perquè el cabal elevat i la velocitat de l'aigua, sumat a la gran afluència de persones per la Setmana Santa podia ocasionar accidents. De fet, els bombers d'Alacant havien desaconsellat fer descensos al barranc de Bolulla i al de l'Abdet, a Confrides.

Un equip d'À Punt NTC ha visitat el barranc de Bolulla aquest divendres on els bombers han recomanat recaptar informació prèvia, consultar l'oratge, planificar l'activitat, i mesurar la capacitat de tot el grup per reduir al màxim el risc d'accident.

També et pot interessar

stats