Mor ofegat un home de 24 anys al barranc de Bolulla, el tercer en menys de deu dies

Testimonis presencials l’han vist esvarar i caure a l'aigua, que l'ha fet baixar seguint el curs del riu Algar arrossegat per la força de la corrent

Imatge del moment en què l'equip dels bombers rescata el cos del jove de l'aigua
Imatge del moment en què l'equip dels bombers rescata el cos del jove de l'aigua / À Punt NTC

Bombers de la Diputació d’Alacant han rescatat aquest diumenge de vesprada el cos sense vida d'un senderista de 24 anys que ha mort ofegat després de caure accidentalment al salt del riu de Bolulla. Un grup d'agents de la Guàrdia Civil han trobat el jove mort a la presa de l'Algar, al terme municipal de Callosa.

Testimonis presencials l’han vist esvarar-se i caure a l'aigua, que l'ha fet baixar seguint el curs del riu de Bolulla, que desemboca en l'Algar, arrossegat per la força del corrent, segons informen des del Consorci Provincial. Un helicòpter, que havia intervingut moments abans en un rescat a l’Abdet, ha sobrevolat la zona per a buscar el jove. 

En l’operatiu de rescat han participat durant diverses hores l’helicòpter del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, bombers, protecció civil i serves sanitaris, amb el suport de drons de vigilància.

Amb aquesta mort, és ja la tercera persona que perd la vida a l'estret de les Penyes de Bolulla en menys de deu dies.

El 8 d’abril passat, el grup especial de rescat dels bombers de la Diputació d’Alacant també va rescatar dues persones mortes i quatre en bon estat de salut quan participaven en una excursió organitzada per una empresa de multiaventura, que gravava un vídeo promocional.

Els fets van passar el mateix dia en què els bombers alertaven de la pujada del cabal dels rius i el risc de practicar barranquisme a la Comunitat Valenciana després de les fortes pluges registrades durant el mes de març. 

Els bombers de la Diputació d’Alacant també han rescatat aquest diumenge un home de 25 anys que feia barranquisme a la confluència dels barrancs de Mela i de la Sort, a l’Abdet, a la Vall de Guadalest, als peus de la Serrella. 

El jove ha caigut des de tres metres d'alt mentre saltava a l’aigua i s’ha fet una fractura al peu. Un helicòpter del grup de rescat especial de muntanya l’ha traslladat al parc de Sant Vicent del Raspeig, des d'on l'han conduït a un centre hospitalari.

També et pot interessar

stats